Hoe kan ik de locatie historie inzien?

In deze handleiding wordt ervan uitgegaan dat de gebruiker al is ingelogd in de app. Zie helpcenter artikel ''Hoe kan ik inloggen in de MobioT app?'' mocht je nog moeten inloggen.

1. Klik onderaan op 'Event list'

2. Automatisch wordt de totale historie van de afgelopen X dagen weergeven onderverdeeld in movement en stop

3. Je kunt ook per voertuig selecteren en je locatie historie inzien

4. Je ziet aan de blauwe blokjes of de locatie is verzonden met een GPS of LBS signaal

Locatie en historie