Hoe Kan Ik Mobiot-Protect Aanschaffen?

Volg deze eenvoudige stappen om Mobiot Protect te activeren voor uw asset binnen de MobioT app:

1. Open de Mobiot app en selecteer de tracker waarop u Mobiot Protect wilt aanschaffen.

2. Activeer Mobiot Protect door de Mobiot Protect slider te verschuiven.

3. Vul de gegevens van uw asset in. Deze informatie is essentieel voor onze meldkamer om bij diefstal te kunnen doorgeven aan de politie.

4. Accepteer de voorwaarden door het bijbehorende vakje aan te vinken.

5. Activeer de service door op de "Activate" knop te klikken.

Zodra Mobiot Protect is geactiveerd, is uw asset extra goed beveiligd. U kunt 24/7 onze meldkamer bellen in geval van diefstal. Onze meldkamer kan dan de zogenaamde 'panic modus' van uw tracker activeren, waardoor de tracker tot op 5 meter nauwkeurig live getraceerd kan worden door onze meldkamer en door u.

Contact support?