Hoe neem ik contact met MobioT op?

Wij staan klaar om u te ondersteunen bij eventuele vragen of problemen. Bezoek onze support website door op de volgende link te klikken: https://support.mobiot.com/.

1. Selecteer de categorie van uw probleem om ons te helpen beter te begrijpen waar u hulp bij nodig heeft.

2. Kies de vraag die het beste past bij uw situatie uit de beschikbare opties. Dit helpt ons om uw vraag efficiënt te behandelen.

3. Indien u verdere assistentie nodig heeft, klik dan onderaan op de vraag op "Meer hulp nodig?" of "Contacteer Support".

Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren op uw vragen. Mocht uw vraag relatief complex zijn of dringende aandacht vereisen, dan zal onze klantenservice zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u opnemen om u verder te assisteren.

Voor algemene vragen en/of vragen over onze support klink dan op de onderstaande "Algemeen" knop.

Algemeen